Pullman Boxspring Belleville Vlak


voor € 3695.00

Kleuren: grijs / grijs 
Fabrikant: Pullman 
EAN-code: 300004904 
Categorie: boxsprings Betaalbare luxe in onvoorstelbaar comfort bij boxspringcombinatie Belleville van Pullman. Op een stabiel en duurzaam vuurhouten frame is boxspring Silverline geplaatst. Deze boxspring is 23 centimeter hoog, voorzien van 5-Zone Pocketvering en bekleed met stof Bastia in de kleur Clay.
Er is keuze uit twee soorten matrassen: Silverline Excellence of Silverline Premier. Beiden zijn 24 centimeter hoog en zijn voorzien van een geavanceerde dynamische pocketvering die reageert op jouw lichaam, zodat je favoriete slaaphouding gemakkelijk te vinden is. De Excellence heeft een afdeklaag van latex en jute drukverdeler, de Silverline heeft een afdeklaag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Beide matrassen zijn ook verkrijgbaar in een Colour variant, dan wordt de matras meegestoffeerd met de boxspring. De Colour matras is alleen te gebruiken in combinatie met een topdekmatras. De Comfort Topper is gemaakt van comfortschuim behandeld met Sensity zodat een frisse en hygiënische slaapomgeving wordt gecreëerd waaruit huisstofmijt geweerd wordt.
Hoofdbord Belleville is gecapitonneerd en aan beide zijden 20 centimeter breder dan de bestelde bedmaat. Het bord is 116 centimeter hoog en 12 centimeter dik. Deze landelijk vormgegeven boxspringcombinatie complementeert jouw slaapkamerinterieur perfect.

Extra informatie:

  • Te leveren in diverse maten
  • Keuze uit matras Silverline Excellence/Excellence Coulour of Silverline Premier/Premier Colour
  • De matras van je keuze is zonder meerprijs verkrijgbaar in een anti-allergie uitvoering
  • Alle matrassen zijn verkrijgbaar in Standard en Firm
  • Tegen meerprijs leverbaar met een accentbies in contrasterende kleur bij een Colour matras
  • Tegen meerprijs keuze uit potenset Goldline/Silverline luxe en diverse voetelementen
  • Model Belleville is ook leverbaar in een verstelbare variant
  • Tegen meerprijs is een Comfort Topper Goldline Natuurlatex of Comfort Topper Silverline Latex leverbaar
  • Tegen meerprijs zijn verschillende accessoires leverbaar; o.a. Private Light, een subtiele verlichting die onder je bed geplaatst wordt en reageert op bewegingWinkel Prijs   Verzendkosten  
Winkelbeoordeling
Plaats / bekijk beoordeling

Keurmerk(en)
thuiswinkelwaarborg   
Betaalmethodes
 
creditcard  ideal  klarna  
€ 3695.00
 
€ 0.00 
  Naar aanbieding »»»
Op voorraad   Levertijd: 8 weken