Pullman Boxspring Brantford Vlak


voor € 4995.00

Kleuren: rood / rood 
Fabrikant: Pullman 
EAN-code: 300004896 
Categorie: boxsprings Het juiste slaapcomfort is binnen handbereik met Boxspring Brantford van Pullman. Deze boxspringcombinatie uit de Goldline collectie is voorzien van een duurzaam vurenhouten frame met een boxspring van 26 centimeter hoog en een 5-Zone Pocketvering over de gehele breedte. Voor een matras heb je keuze uit de Goldline Luxury, Goldline Excellence en Goldline Premier. Al deze matrassen zijn voorzien van een elektrothermisch geharde inside pocketvering en zijn 24 centimeter hoog. Luxury heeft een afdeklaag van natuurlatex, paardenhaar en jute drukverdeler; Excellence van natuurlatex en jute drukverdeler en Premier heeft een afdeklaag van latex en jute drukverdeler. Alle matrassen zijn ook verkrijgbaar in een Colour variant, dan wordt de matras meegestoffeerd met de boxspring. De Colour matras is alleen te gebruiken in combinatie met een topdekmatras. Standaard wordt deze boxspring geleverd met de Comfort Topper Pocket die is voorzien van een geavanceerde pocketvering en is bekleed met viscose damast met Sensity. Hierdoor wordt een frisse slaapomgeving gecreëerd waaruit huisstofmijt wordt geweerd.
Hoofdbord Brantford is net als de boxspring bekleed met stof Spirelli in de kleur red. Het hoofdbord is 114 centimeter hoog en 17 centimeter dik. Met het capiton in het hoofdbord dat even breed is als de bestelde bedmaat, is dit een luxe combinatie die van elke kamer een comfortabel toevluchtsoord maakt.

Extra informatie:

  • Te leveren in diverse maten
  • Keuze uit matrassen Goldline Luxury/Luxury Colour, Excellence/Excellence Colour, Premier/Premier Colour
  • De matras van je keuze is zonder meerprijs verkrijgbaar in een anti-allergie uitvoering
  • Alle matrassen zijn verkrijgbaar in Standard en Firm
  • Tegen meerprijs leverbaar met een accentbies in contrasterende kleur bij een Colour matras
  • Tegen meerprijs keuze uit potenset Goldline/Silverline luxe en diverse voetelementen
  • De Comfort Topper kan optioneel ook bekleed worden met elastische stretchstof
  • Model Brantford is ook leverbaar in een verstelbare variant
  • Tegen meerprijs is een Comfort Topper Goldline Natuurlatex leverbaar
  • Tegen meerprijs zijn verschillende accessoires leverbaar; o.a. Private Light, een subtiele verlichting die onder je bed geplaatst wordt en reageert op bewegingWinkel Prijs   Verzendkosten  
Winkelbeoordeling
Plaats / bekijk beoordeling

Keurmerk(en)
thuiswinkelwaarborg   
Betaalmethodes
 
creditcard  ideal  klarna  
€ 4995.00
 
€ 0.00 
  Naar aanbieding »»»
Op voorraad   Levertijd: 8 weken